הפורום פתוח לכל מי שעוסקים/ות בנושאים של חינוך ביקורתי , מתלבטים/ות, ורוצים/ות לשוחח על המורכבות, ההיבטים השונים של עשיה חינוכית השואפת לשוויון של כל קבוצות הלומדים/ות. אתן/ם מוזמנות/ים לספר מניסיונכן/ם להביא דילמות, התנסויות מוצלחות, להעלות שאלות, לצור קישורים וכד. כדי לכתוב בפורום עליכם/ן להרשם לאתר. אחרי הכניסה לאתר כחברים/ות רשומים/ת לחצו על general ואחר כך על new thread - שרשור חדש, לפתיחת נושא חדש.
אחד היתרונות של פורום הוא שאפשר לנהל בו שיחה. אפשר להגיב לדברים שקראנו. לשאול שאלות, לחוות דעה, להעזר זה בזו. עכשיו שרבים מכם כתבתם דברים מעניינים בפורום, אתם מוזמנים גם לענות זה לזו, להגיב, לשאול להעלות רעיונות שעוברים בראשכם כשאתם קוראים את מה שנכתב פה.
בצבא שירתתי כמשקי"ת נפגעים במג"ב ולכן היה לי טבעי לעקוב אחרי פורום של נכי צה"ל באתר תפוז, למרות שבצבא ליוותי וביקרתי פצויעים ונכים של החיל הכניסה לפורום הייתה מאירת עיניים הנושאים שעולים שם לדיון הם הרבה יותר אינטימיים הם מדברים יותר בפתיחות ושואלים שאלות שהן אולי קצת מזעזעות את מי שלא נכה לדוגמא: בחור שנפצע בגפיים התחתונות ועומד לאבד חלק ניכר מהתחושה בגפיו שואל את האנשים בפורום איך זה מרגיש הוא רוצה לדעת הכל ומבקש מהאנשים בפורום לפרט עד כמה שניתן. אני חושבת שבצבא כשהייתי מבקרת אותם ובכלל הם תמיד היו מנסים לשמור על חזות קשוחה ככל שניתן לשדר שהכל כרגיל כשמבפנים יש המון חששות וחוסר וודאות לגבי המשך הדרך בזוגיות, קריירה, הכרה ממשרד הביטחון וכל התהליך הארוך והקשה שהם עוברים עד שהם מוכרים כנכי צה"ל , וגם הכותרת נכה צה"ל אם זה עוזר בקבלה של הסביבה או לא? כל השאלות האלו עולות וצפות בפורום בתפוז ובפורטל נכי צה"ל וזה היה מאוד מעניין ומצאתי את עצמי קוראת תגובות רבות שם החיזוקים והתמיכה שהם מקבלים שם היא ממש מדהימה